Βιοσυντονισμός

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου
Τελευταία ενημέρωση: 25 Ιουλίου, 2021
0 εγγεγραμμένος/οι

Περίληψη

Ο βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση ή θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι μία συμπληρωματική μέθοδος. Χρησιμοποιεί τις συχνότητες του ίδιου του δέκτη – ενδιαφερόμενου για να μετρήσει την ενεργειακή κατάσταση των οργάνων του ανθρώπινου σώματος.

Βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όταν όμως η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων διαταραχθεί π.χ. λόγω την παρεμβολής κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού έχει σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση ασθενειών.

Η αρχή του βιοσυντονισμού βοηθάει στο να εξισορροπηθούν οι συχνότητες του κάθε οργάνου, αντιστρέφει την παρεμβολή κάποιων παθογόνων μικροοργανισμών βοηθώντας έτσι στην αυτοΐαση του οργανισμού.

Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορούν να ελεγχθούν ενεργειακά αποθέματα του οργανισμού, βιολογική ηλικία, ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις, γεωπαθητικές επιβαρύνσεις, τροφικές δυσανεξίες, ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών, αυτοάνοσα νοσήματα, μικροβιακές επιβαρύνσεις και άλλα.

Η μέθοδος βιοσυντονισμού συνίσταται και ως μέτρο πρόληψης.

Διάρκεια Θεραπείας: 60 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (+30) 212 106 4796.

Φόρμα Επικοινωνίας

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Επιπλέον εκπτώσεις σε συνδυαστικές συνεδρίες.

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου

Ρεφλεξολόγος

0/5
16 Μαθήματα
0 Κριτικές
1 Μαθητής
Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών.
Περισσότερα
8) ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ (BIORESONANCE THERAPY)

40.00

Επίπεδο
Για όλους
Διάρκεια 1 ώρα

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Επιπλέον εκπτώσεις σε συνδυαστικές συνεδρίες.

Δεν έχεις λογαριασμό; Δωρεάν εγγραφή