Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Μάθετε περισσότερα για εμάς...

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου - Ρεφλεξολόγος Διαπιστευμένη από τον Π.Ε.Σ.Ρ

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου - Ρεφλεξολόγος

Διαπιστευμένη από τον Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων)

Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών. Μερικές από τις σπουδές της είναι:

Μετά από πολυετή διδακτική εμπειρία ήρθε ως φυσιολογική συνέχεια η δημιουργία της σχολής BeHolistic. Η σχολή προσφέρει στους μαθητές και αυριανούς επαγγελματίες την γνώση, την αγάπη, τον σεβασμό και τα εφόδια για το επάγγελμα του ολιστικού θεραπευτή.

 Η εμπειρία της την καθιστά αποτελεσματική και άμεση σε κάθε περιστατικό που μπορεί να βρει λύση μέσα από την ολιστική αντιμετώπιση.

Kέντρο εναλλακτικών θεραπειών BeHolistic

Στόχος μας η υγεία του ατόμου

Το κέντρο εναλλακτικών θεραπειών BeHolistic δημιουργήθηκε έχοντας σαν στόχο την ολιστική προσέγγιση για την υγεία του ατόμου. Σκοπός μας είναι τόσο η εκπαίδευση όσο και η παροχή υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές.

0 +

Χρόνια Εμπειρίας
στο χώρο

0 +

Επιτυχημένοι
Επαγγελματίες

0 +

Εκπαιδευτικά
Προγράμματα

0 +

Ατομικές
Συνεδρίες

Γιατί ξεχωρίζουμε…

Με σύμμαχο την αγάπη & όπλο την γνώση!

Οι μαθητές μας, που αύριο θα γίνουν επαγγελματίες υγείας, θα έχουν υψηλές προδιαγραφές εκπαίδευσης από τους έμπειρους καθηγητές μας με πολυετή προϋπηρεσία στον χώρο της εκπαίδευσης της ολιστικής θεραπείας.

Η άρτια εκπαίδευση, ο επαγγελματισμός και η άμεση αποτελεσματικότητα είναι ο στόχος του κέντρου μας. Το κέντρο δια βίου μάθησης BeHolistic είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Επιπροσθέτως η σχολή ρεφλεξολογίας έχει διαπίστευση από τον Π.Ε.Σ.Ρ. – Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων και τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες για τον επαγγελματία ρεφλεξολόγο.

Στην σχολή μας μπορείτε να απευθυνθείται για να μάθετε:

Ο χώρος μας

Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες απο τον χώρο μας και τους μαθητές μας