Ανθοϊάματα

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου
Τελευταία ενημέρωση: 27 Ιουλίου, 2021
0 εγγεγραμμένος/οι

Περίληψη

Τα ανθοϊάματα Μπαχ τα οποία επινόησε ο Άγγλος γιατρός και ομοιοπαθητικός Έντουαρντ Μπαχ στις αρχές του 20ού αιώνα είναι μία ενεργειακή εναλλακτική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί τα ανθοϊάματα προκειμένου να βοηθήσει στην ανακούφιση ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τους θεραπευτές και όσους τα χρησιμοποιούν ανακουφίζουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και αυτό μπορεί να ανακουφίσει το φυσικό σώμα δεδομένου ότι τα συναισθήματά μας δείχνουν καθαρά την αρμονία και δυσαρμονία που υπάρχει μέσα μας και αυτά με τη σειρά τους δημιουργούν επιπτώσεις στη σωματική μας υγεία.

Η εξυγίανση και η απαλλαγή από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, μέσα από τη χρήση της ανθοθεραπείας, θα επιφέρει την ανακούφιση τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για κάθε εναλλακτική προσέγγιση που αντιμετωπίζει ολιστικά τον άνθρωπο. 

Διάρκεια θεραπείας: 50 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (+30) 212 106 4796.

Φόρμα Επικοινωνίας

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Επιπλέον εκπτώσεις σε συνδυαστικές συνεδρίες.

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου

Ρεφλεξολόγος

0/5
16 Courses
0 Reviews
1 Student
Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών.
Περισσότερα
bach-herbals

35.00

Επίπεδο
Για όλους
Διάρκεια 50 λεπτά

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Επιπλέον εκπτώσεις σε συνδυαστικές συνεδρίες.

Δεν έχεις λογαριασμό; Δωρεάν εγγραφή