Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες)

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου
Τελευταία ενημέρωση: 28 Ιουλίου, 2021
0 εγγεγραμμένος/οι

Περίληψη

Ο Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μία φυσική αγωγή που ενεργοποιεί, αποσυμφορεί και εξισορροπεί τα θεραπευτικά κέντρα του σώματος, για τη σωστή λειτουργία και ζωτικότητα του ανθρώπινου οργανισμού.

Είναι μία σύγχρονη και απολύτως ασφαλής, ακίνδυνη μέθοδος, η οποία επιτυγχάνει τα αποτελέσματά της (ισορροπία και αποσυμφόρηση του οργανισμού-βελτίωση σωματικής και ψυχικής υγείας) ερεθίζοντας τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.

Η Σχολή Be Holistic ΚΔΒΜ1 35977/2018 διοργανώνει μάθημα 90 ωρών με Εισαγωγή στην Κινέζικη Ιατρική και Ανάλυση των 12 Μεσημβρινών στα σημεία ηλεκτροβελονισμού.

Ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βοηθά σε διάφορες παθήσεις όπως αναπνευστικές, νευρολογικές, μυοσκελετικές, γαστρεντερικές, στοματικής κοιλότητας, καθώς και σε περιπτώσεις φυσικής τόνωσης αθλητών.

Την ειδικότητα αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν πτυχιούχοι ιατρικών και παραϊατρικών επιστημών για εξειδίκευση (νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, αισθητικοί, ρεφλεξολόγοι, κ.α.) καθώς και άτομα με επιθυμία να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (+30) 212 106 4796.

Φόρμα Επικοινωνίας

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.

Requirements

  • Ηλικία 18 ετών και άνω. Απόφοιτος/η λυκείου

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου

Ρεφλεξολόγος

0/5
16 Courses
0 Reviews
1 Student
Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών.
Περισσότερα
Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες

1,100.00

Επίπεδο
Για όλους
Διάρκεια 90 ώρες

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.

Δεν έχεις λογαριασμό; Δωρεάν εγγραφή