Ρεφλεξολογία – Ιατρικά Μαθήματα

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου
Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουλίου, 2021
0 εγγεγραμμένος/οι

Περίληψη

Η Ρεφλεξολογία ή Αντανακλαστική πιεσοθεραπεία, είναι μια ειδικότητα όπου μέσα από συγκεκριμένες πιέσεις και χειρισμούς στα αντανακλαστικά σημεία πελμάτων, χεριών, αυτιών, στοχεύει στην ενεργοποίηση του αυτοθεραπευτικού μηχανισμού του οργανισμού, στην εξισορρόπηση των λειτουργιών του και τη χαλάρωση.

Η Ρεφλεξολογία σήμερα έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο ως συμπληρωματική φυσική αγωγή με πολύ καλά αποτελέσματα. Στη Be Holistic οι εκπαιδευόμενοι Ρεφλεξολόγοι παίρνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε όλες τις τελευταίες εξελιγμένες τεχνικές, έτσι ώστε να έχουν άριστα αποτελέσματα και συγχρόνως σοβαρή επαγγελματική πορεία.

Εκτός από τη Ρεφλεξολογία και τις προχωρημένες τεχνικές της, οι εκπαιδευόμενοι Ρεφλεξολόγοι διδάσκονται Ανατομία, Φυσιολογία, Νοσολογία και Ψυχολογία. Αυτά τα μαθήματα έχουν κριθεί απαραίτητα για την ολοκληρωμένη εκπαίδευσή τους ως επαγγελματίες Ρεφλεξολόγοι και είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχει θέσει το Επιστημονικό αλλά και το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ.). Με την αποφοίτηση από την  Be Holistic οι δρόμοι για μια επαγγελματική αποκατάσταση είναι ανοιχτοί.

Η εκπαίδευση για επαγγελματία ρεφλεξολόγο είναι 2 έτη. Μέσα στην φοίτηση αυτή πραγματοποιούνται ιατρικά μαθήματα κάτω από τις προδιαγραφές του Π.Ε.Σ.Ρ.

Δίδακτρα:

Εγγραφή ‘Α Έτος: 100 €
1ο έτος:  Ρεφλεξολογία : 1200 ευρώ 
Ιατρικά: 750 ευρώ *

Εγγραφή ‘Β Έτος: 70 € 
2ο έτος: Ρεφλεξολογία: 1100 ευρώ 
Ιατρικά: 750 ευρώ

* Όσοι έχουν πραγματοποιήσει τις ενότητες και τις ώρες των ιατρικών μαθημάτων κατόπιν αποδεικτικού από άλλες σχολές παίρνουν απαλλαγή (συνεπώς απαλλάσσονται και από το κόστος των ιατρικών).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (+30) 212 106 4796.

Φόρμα Επικοινωνίας

Στόχοι μαθήματος

Να παρέχει τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις πάνω στον τομέα της ρεφλεξολογίας και να μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές ασκήσεις.
Να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να μάθει περισσότερα για τον εαυτό του και τον οργανισμό του.

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα Ιατρικά μαθήματα και η εγγραφή.

Requirements

  • Ηλικία 18 ετών και άνω. Απόφοιτος/η λυκείου

Που απευθύνεται

  • Το μάθημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών.
  • Σε ανθρώπους με ενδιαφέρον για τις ολιστικές θεραπείες.

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου

Ρεφλεξολόγος

0/5
16 Courses
0 Reviews
1 Student
Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών.
Περισσότερα
reflexology-lessons-2-years

3,800.00

Επίπεδο
Για όλους
Διάρκεια 430 ώρες

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα Ιατρικά μαθήματα και η εγγραφή.

Δεν έχεις λογαριασμό; Δωρεάν εγγραφή