Ψυχολογία της Υγείας

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου
Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουλίου, 2021
0 εγγεγραμμένος/οι

Περίληψη

Η Εκπαιδευτική Ψυχολογία είναι ένας κλάδος της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας. Μπορεί να περιγραφεί ως μία προσπάθεια εφαρμογής της γνώσης της Ψυχολογίας στον τομέα της εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει εφαρμογή των κύριων αρχών και τεχνικών της ψυχολογίας που αναλύει την ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά στον τομέα της εκπαίδευσης. Με άλλα λόγια, η Εκπαιδευτική Ψυχολογία είναι η μελέτη των εμπειριών και συμπεριφοράς του μαθητευόμενου σε σχέση με το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ενότητες Προγράμματος:

Το πρόγραμμα τα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας περιλαμβάνει συνοπτι8κά δύο ενότητες οι οποίες είναι:

Καίρια σημεία (core topics) της Ψυχολογίας της Εκπαίδευσης. Αυτή η ενότητα έχει στόχο να εφοδιάσει τους φοιτητές με γνώσεις στα καίρια θέματα της ψυχολογίας της εκπαίδευσης, θα αναπτύξει αντίληψη σε θέματα έρευνας και κριτικής ανάλυσης αλλά και να αναπτύξει τις ικανότητες αναγνώρισης των επιπτώσεων της θεωρίας και έρευνας στην  πράξη.

Προσωπικότητα και κοινωνική Ανάπτυξη στην Εκπαίδευση. Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα μελέτης ερευνών σε κοινωνικά ζητήματα της ανάπτυξης της παιδικής αλλά και εφηβικής ηλικίας αλλά και τον τρόπο που η οικογένεια αλλά και το σχολείο επηρεάζουν αυτή την ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (+30) 212 106 4796.

Φόρμα Επικοινωνίας

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.

Requirements

  • Ηλικία 18 ετών και άνω. Απόφοιτος/η λυκείου

Υπεύθυνη Σπουδών

Ιφιγένεια Γκαλμπίνου

Ρεφλεξολόγος

0/5
16 Courses
0 Reviews
1 Student
Η Γκαλμπίνου Ιφιγένεια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing – Διαφήμιση στο Saint George College. Η αγάπη της όμως για την συνεισφορά στον άνθρωπο την οδήγησε στον χώρο των ολιστικών θεραπειών.
Περισσότερα
Ψυχολογία της Υγείας

480.00

Επίπεδο
Για όλους
Διάρκεια 40 ώρες

Material Includes

  • Η τιμή είναι ενδεικτική.

Δεν έχεις λογαριασμό; Δωρεάν εγγραφή